Onder leiding van deskundige officier van justitie en voormalig advocaat-procureur Marcia Clark, onderzoekt CI’s nieuwe originele docu-serie Marcia Clark Investigates enkele van de meest schokkende misdaden die onopgelost zijn gebleven of eindigden met controversiële resultaten.

 

Elke aflevering van twee uur zal zich concentreren op een specifiek geval en de eerste 48 uur na het misdrijf onderzoeken om nieuwe invalshoeken te onthullen en mysteries te ontrafelen. 

 

Clark’s jarenlange ervaring, zowel als officier van justitie als advocaat, laat haar toe om de belangrijke details te zien die originele onderzoekers mogelijk hebben gemist. Ze zal door het bewijsmateriaal in de dossierbestanden wroeten, belangrijke locaties bezoeken en interviews afnemen met belangrijke spelers in een poging potentiële nieuwe leads te ontdekken. Door deze gevallen door de lens van de kritieke eerste 48 uur te bekijken, zal Clark ernaar streven de waarheid te achterhalen over hoe en waarom deze moorden plaatsvonden.