Elizabeth Smart Kidnapped

Een serie speciale afleveringen waardoor je jouw geliefden tijdens de feestdagen extra zult waarderen, want gedurende deze tijd van het jaar is familie extra belangrijk. 

 

Eén van de speciale afleveringen is Kidnapped: Elizabeth Smart. In deze intieme, tweedelige biografie vertelt Smart (foto) haar verhaal en geeft ze eerder achtergehouden details over haar beruchte ontvoering en de nachtmerrie die het was om negen maanden in handen van haar wrede ontvoerders te zijn. Nu, 29 jaar oud, vertelt ze welk standpunt ze tijdens de beproeving heeft opgedaan en hoe ze zich eraan heeft onttrokken om zich te kunnen richten op haar huwelijk, het moederschap en het verdedigen van anderen. Samen met wetshandhavers en ooggetuigen onthult Smart’s familie nieuwe informatie over de zaak en reflecteren ze op haar opmerkelijke herstel en doorzettingsvermogen. 

 

Andere speciale afleveringen die we uitzenden zijn: Shannon Mathews: The Disappearance, Elizabeth Smart: Questions Answered en Elizabeth Shoaf: The Girl in the Bunker.