Skip to main content
 • THE KILLER INTERVIEW WITH PIERS MORGAN

  Vanaf 2 juni elke zondag om 22:00 uur

  Piers morgan interviewt zes van de meest beruchte moordenaars in de VS, maar kunnen zij hem overtuigen dat ze onschuldig zijn?

 • Murders At Little Bridge Farm

  Elke zondag om 21:00 uur en 22:00 (NED)/ 21:15 uur en 22:15 (BEL)

  Murders At Little Bridge Farm vertelt het schokkende verhaal van mark Brown en het dubbelleven dat de zelfverklaarde 'psychopaat met een geweten' leidde. De huisvader bleek een sadistische moordenaar te zijn en werd in december 2022 veroordeeld voor de moord op de 34-jarige alex morgan en de 32-jarige leah Ware.

 • Secrets of Polygamy

  Elke zaterdag om 21:00 en 22:00 uur (NED) / 21:15 en 22:00 uur (BEL)

  Secrets of Polygamy legt de schokkende realiteit van het leven binnen de Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints (FLDS), de Kingston Clan en The Order, officieel bekend als de Davis County Cooperative Society, en de Apostolic United Brethren (AUB).

Over Ons

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete TV drama’s en series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Volg ons