Skip to main content
 • Murder at the Motel

  Vanaf 28 juli elke zondag om 21:00 uur (NED)/ 21:15 uur (BEL)

  Voor de vermoeide reiziger is een motel vaak een welkome rustplek. Maar motels zijn ook een broeinest van criminele activiteiten.

 • UNDERCOVER: CAUGHT ON TAPE

  Vanaf 5 augustus elke doordeweekse dag om 23:00 uur (NED) / 22:45 uur (BEL)

  Undercover: Caught on Tape is een waargebeurde misdaadserie die een verslag uit de eerste hand biedt van gevaarlijke strafrechtelijke onderzoeken, rechtstreeks vanuit het perspectief van degenen die het dichtst bij de actie staan: de undercoveragenten zelf.

 • Gypsy Rose: Life After Lock Up

  Elke zaterdag om 21:00 uur

  Met exclusieve medewerking van gypsy rose na haar vrijlating uit de gevangenis op 28 december 2023 wordt in deze nieuwe serie het verhaal verteld van haar leven, de omstandigheden rond de moord op haar moeder en wat er verder gaat gebeuren.

Over Ons

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete TV drama’s en series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Volg ons