Skip to main content
  • The Life and Murder of Nicole Brown Simpson

    Vanaf 4 november elke maandag om 22:00 uur

    De moord op Nicole Brown Simpson en de geclaimde onschuld van O.J. Simpson is al jaren het onderwerp van onderzoek. Dit verhaal richt zich echter op een vaak onderbelicht perspectief: dat van Nicole zelf.

  • An Hour to Kill | Seizoen 2

    op doordeweekse dagen vanaf 4 november om 23:00 uur (NED) / 22:45 (BEL)

    Elke aflevering van An Hour To Kill volgt een moordzaak en onderzoekt de meest fascinerende opeenvolgende 60 minuten ervan.

  • Missing Presumed Dead

    Elke donderdag om 22:00 uur

    In Missing Presumed Dead krijgen we de schokkende verhalen te horen van de verdwijningen van echte mensen - hoe ze overleefden en hoe ze werden gevonden of gered - vanuit hun eigen perspectief.

  • Crimes That Shook Britain | Seizoen 9

    Elke zondag om 22.00 uur

    Onder leiding van de ervaren Britse omroepjournalist Dermot murnaghan duikt deze serie in de zaken die Groot-Brittannië hebben geschokt en het publieke debat hebben beïnvloed.

  • Elke avond om 22.00 uur

Over Ons

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete TV drama’s en series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Hearst Networks EMEA, een dochteronderneming van Hearst, is eigenaar en exploitant van premium feitelijke entertainmentmerken The HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, HISTORY2®, BLAZE® en COSMO TV® in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Benelux, Polen, het Midden-Oosten, Afrika, Duitsland, Italië en Spanje. Bij Hearst Networks EMEA delen we verhalen die ertoe doen en inspireren en vermaken we kijkers met populaire franchises (The Curse of Oak Island, The First 48 en History's Greatest Mysteries) en originele producties (The Hunt for Baltic Gold, Cops Who Kill en The Royal Kill List). Ga voor meer informatie naar: hearstnetworks.com

Volg ons