Skip to main content
 • An Hour To Kill

  Elke doordeweekse dag om 22:00 uur

  Elke aflevering van An Hour To Kill gaat over een specifieke moord, waarbij de meest fascinerende opeenvolgende 60 minuten van de zaak worden gevolgd.

 • The First 48 | Nieuwe afleveringen

  Vanaf 6 mei elke werkdag om 21:00 uur (NED) / 21:15 uur (BEL)

  Voor rechercheurs van moordzaken zijn de eerste 48 uur cruciaal. The First 48 is een intense, snelle race tegen de klok waarin rechercheurs en forensische teams koortsachtig werken om lopende zaken op te lossen.

 • Secrets of Polygamy

  Vanaf 11 mei elke zaterdag om 21:00 en 22:00 uur (NED) / 21:15 en 22:00 uur (BEL)

  Secrets of Polygamy legt de schokkende realiteit van het leven binnen de Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints (FLDS), de Kingston Clan en The Order, officieel bekend als de Davis County Cooperative Society, en de Apostolic United Brethren (AUB).

 • Murders At Little Bridge Farm

  Vanaf 19 mei elke zondag om 21:00 uur (NED)/ 21:15 uur (BEL)

  Murders At Little Bridge Farm vertelt het schokkende verhaal van mark Brown en het dubbelleven dat de zelfverklaarde 'psychopaat met een geweten' leidde. De huisvader bleek een sadistische moordenaar te zijn en werd in december 2022 veroordeeld voor de moord op de 34-jarige alex morgan en de 32-jarige leah Ware.

Over Ons

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete TV drama’s en series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Volg ons