Skip to main content
 • Gypsy Rose: Life After Lock Up

  Vanaf 29 juni elke zaterdag om 21:00 uur

  Met exclusieve medewerking van gypsy rose na haar vrijlating uit de gevangenis op 28 december 2023 wordt in deze nieuwe serie het verhaal verteld van haar leven, de omstandigheden rond de moord op haar moeder en wat er verder gaat gebeuren.

 • Cold Case Files | Gloednieuwe afleveringen

  Elke zondag om 22:00 uur

  Cold Case Files onderzoekt de achtervolging en oplossing van lang onopgeloste zaken.

 • Interrogation Cam

  Vanaf 24 juni elke doordeweekse dag om 23:00 uur (NED)/ 22:45 uur (BEL)

  Interrogation Cam neemt je mee naar de verhoorkamers van wetshandhavers in het hele land.

 • Imperfect Murder | Seizoen 3

  Vanaf 1 juli elke werkdag om 21:00 uur (NED)/ 21:15 uur (BEL)

  Imperfect Murder is een serie die dieper ingaat op waargebeurde misdrijven, waarbij mysteries, verraad en de zoektocht naar gerechtigheid worden ontrafeld.

Over Ons

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete TV drama’s en series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels/namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Volg ons