Skip to main content

Gypsy Rose: Life After Lock Up

EXCLUSIEVE DOCUMENTAIRESERIE

Met exclusieve medewerking van gypsy rose na haar vrijlating uit de gevangenis op 28 december 2023 wordt in deze nieuwe serie het verhaal verteld van haar leven, de omstandigheden rond de moord op haar moeder en wat er verder gaat gebeuren. De serie is vanaf 29 juni elke zaterdag te zien om 21.00 uur.

TRAILER: YOUTUBE

In deze documentaireserie volgen we Gypsy’s nieuwe leven buiten de gevangenis en de uitdagingen die ze in het leven en in relaties moet overwinnen vanwege haar verleden. Gypsy (32) onthult onder andere details over de mishandelingen die ze onderging en de wijze waarop haar moeder haar in haar greep hield, haar eerdere pogingen om te ontsnappen en haar relatie met Nick godejohn, de moordenaar van haar moeder.

MÜNCHHAUSEN-SYNDROOM

Deze acht uur durende special biedt ongekende toegang tot Gypsy Rose Blanchard, een slachtoffer van het Munchausen Syndrome by Proxy, die op gruwelijke wijze werd mishandeld en de nationale krantenkoppen haalde vanwege haar rol in de gewelddadige moord op haar moeder. Het schokkende verhaal van Gypsy is door vele anderen verteld, maar nu is ze eindelijk klaar om haar waarheid te vertellen nu ze voor het eerst in haar leven een vrije vrouw is.

#LIFEAFTERLOCKUP

Exclusieve interviews met Gypsy en mensen in haar directe omgeving, onder wie familieleden, vrienden en haar inmiddels ex- man ryan,, alsmede niet eerder getoonde foto’s, video’s en bewijsmateriaal, werpen nieuw licht op dit complexe verhaal. In verhelderende interviews vertellen experts op het gebied van de psychologie welke impact de jarenlange manipulatie door haar moeder op Gypsy heeft en welke gevolgen dat zal hebben voor haar toekomst.

Volg ons