Skip to main content

The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard

EXCLUSIEVE DOCUMENTAIRESERIE

The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard neemt je mee in het verhaal van Gypsy Rose Blanchard, die gevangen zit voor de gewelddadige moord op haar moeder. Elke aflevering werpt een nieuw licht op haar complexe verhaal. De serie is vanaf 14 februari elke woensdag te zien om 22.00 en 23.00 uur.

TRAILER: YOUTUBE

In deze exclusieve documentaireserie wordt de schokkende waarheid onthuld over het verhaal van gypsy rose Blanchard (foto), in haar eigen woorden. In haar zesde jaar in de gevangenis is ze er voor het eerst klaar voor om alles te vertellen, over wat daadwerkelijk plaatsvond en waarom. We horen het verhaal van haar leven, wat leidde tot de gewelddadige moord op haar moeder en wat er nu met Gypsy gebeurt.

M√úNCHHAUSEN-SYNDROOM

Deze zes uur durende special biedt ongekende toegang tot Gypsy Rose Blanchard, een slachtoffer van het Munchausen Syndrome by Proxy, die op gruwelijke wijze werd mishandeld en de nationale krantenkoppen haalde vanwege haar rol in de gewelddadige moord op haar moeder. Het schokkende verhaal van Gypsy is door vele anderen verteld, maar nu is ze eindelijk klaar om haar waarheid te vertellen nu ze voor het eerst in haar leven een vrije vrouw is.

#PRISONCONFESSIONS

Elke aflevering werpt een nieuw licht op haar complexe verhaal. De serie bevat exclusieve interviews met Gypsy, sommige opgenomen tijdens haar gevangenschap, en met degenen die het dichtst bij de zaak stonden, interviews met psychologische experts en nooit eerder vertoonde foto's, video's en bewijsmateriaal. De serie onthult een Gypsy Rose die de wereld nog niet eerder heeft gezien. Gypsy pleitte schuldig voor een straf van 10 jaar voor de moord op haar moeder, maar zal in december 2023 vervroegd worden vrijgelaten.

De serie bevat steeds twee back-to-back afleveringen.

Volg ons